FunDIYblogZaika

 Korang penah buat sesuatu yg korang suke x? contoh mcm aku arini, ttbe hati ni teringin sgt nk jahit menjahit mcm blogger2 kat lua sane tu. Tengok keychain n mcm2 bende yg dorg jahit cute sangat. Jadi, aku pun mule la dok menghabiskan duit dgn survey2 brg DIY nih..

Dok mencari2..akhirnya aku jumpe blog CAKE FELT CRAFT. Aku pun mule la beli pack DIY yg Mis Lady jual..Murah jek. RM15 trmasuk pos. Kos pos tu mmg la aku kne tgg sbb harge xtmasuk pos. Mis Lady ade bg pola instruction utk buat orange cake n orange ice cream tapi aku ni bodoh la senang cite kan..belek2 ketas tu, xmasok otak jugak. haha..Last2, aku canai ikut kreativiti aku...aku buat keychain sendiri. Yang bulat tu aku letak nama aku 'T' dan lagi 1 aku buat nama 'Abi'. Memang la hodoh tp aku puas ati sbb hasil titik peluh tangan aku sndri..heeee... Lagi satu keychain tu aku jahit nama Siti dan Enal...

Kalau korang2 ade mse terluang, buat2 la kerja bfaedah dari melepak mcm xde hala tuju lebih2 lagi kat bandar..da mcm sakai dah ku tgk.!  :))

p/s : Happy Belated Birthday for Mis Lady@Ida for her birthday last month (November).....
 
email
myspace
twitter
deviantart
facebook