Sape Zenal??

room office aku :)

Well, akulah Zainal Abidin atau pon dikenali dengan nick zxara @ zenal dalam dunia internet. aku mule blogging pade tahun 2007 dan blog pertame aku adelah

gocoders. Aku mungkin tak sangat reti nak menulis blog dalam bahase Malaysia (bukan sebab ape, tp sebab nnti aku raase ayat yang aku tulis buat org muak nak bace.. hahah), tp aku cube la jugak. Jadi, ni lah salah satu blog aku yang berbahasa Malaysia. Dilahirkan kat Hospital Batu Pahat, Johor , semestinye aku anak jati Batu Pahat dan sekarang ni menetap di Muar sebab blaja kat CICT (Cosmopoint) Muar. Aku amek Dip MMA (Multimedia Application) & aku major dalam web design & publishing. Blog ni adalah blog kolabrasi antare aku & kakha. :)

Blog & Laman web dibawah kelolaan aku :
http://www.rolledd.com
http://rolledd.via.my
http://www.fenelio.com
http://gocoders.blogspot.com
ade lg tapi tak nak bgtau.. haha..

tu jela pasal aku. eh, lupe lak. aku lahir pade Sept87. Jadi rasminye, mase aku sebok taip post ni, aku 22 la.. :) dah. tu jek.
 
email
myspace
twitter
deviantart
facebook