Bila Kakha dah bosan

Aku ni slalu lambat kalau janji ngan Kakha. Kompom kalau orang lain pon mesti boring je kalau tunggu aku . Tapi Kakha ni mmg besh, bile die dah bosan, die tau nak cover supaye die tak marah. Dan hasilnye memang mengkagumkan. Kakha bukan saje seorang student grafik , malahan beliau pandai dalam sastera :) tengok ni hasil sastera beliau...



klik kat gambar untuk resolusi super clear :)

Ni lah salah satu aktiviti Kakha bile die da bosan... Terer kan?
 
email
myspace
twitter
deviantart
facebook