Blog ni Dah Ade Mukasurat Kipas

mukasuratkipas

Yes. Yes. Akhirnya aku buat jugak mukasurat kipas (fan page) untuk Blogzaika nih. Setelah agak terpengaruh dengan blog Syafiq, Chokilala, Liyana & Cikamoy, aku pon buat keputusan buat fanpage untuk blog ni jugak. Hehe. Tengok diorang buat macam besh jek. Jadi aku pon buat la jugak. Jadi, kalau sesiapa yang nak jadi kipas kepade blog ni supaye terus subur, boleh la pergi ke Fanpage Blogzaika di Facebook atau klik je kat Facebook like widget kat sidebar blog ni.


Sekian. Itu sahaja & terima kasih :)
 
email
myspace
twitter
deviantart
facebook