Black & White Photo Contest



Yooo!! Ni kali pertame aku masuk contest kat blog orang :) hehe.. saje try-try. Berikutan saudare Ynn menyertai pertandingan yang dianjurkan oleh Ezzan Yusop. Serius aku tak tau mane satu yang besh nak dipertandingkan, tapi disebabkan syarat pertandingan kena menggunekan gambar diri sendiri, so, here it is. Jangan kutuk aa.. haha.. Muke memang bedekah abes :P Kalau Kakha, die suke kot gamba ni. Hehe. Tadaa...





Bawah ni antare set gamba sesi fotografi "three stooges" dari flickr aku. :) Papepon harap Cik Ezzan Yusop terima lah penyertaan saye yang tak seberape ni.



www.flickr.com

zxara's 3stoogesResized photoset



Psst : Dah prnah tengok galeri Deviantart aku?? hehe.. promot2..
 
email
myspace
twitter
deviantart
facebook