Giveaway : SpeakerStyled WallaPaperPack



Ni 1st free giveaway dari hasil tangan aku untuk minggu ni. Insyallah aku cube maintain post freebies camni weekly. Wallapaper* ni 1st release kat Deviantart aku. Kini yang diketahui secare rasmi telah digunakan di [sini], [sini] dan [sini]. Nah. Ni preview wallapaper* series kali ni :




Nak download? Klik je kat gambar preview atas ni atau download kat bawah

Tak lawa jangan mara ye. Test la gune. Ade 16 semuenye dan custom made dari aku. 4 tekstur , 4 Brand! Saiz plak max 1680x1060 [HD] widescreen. Ape lg. Donlot, extract & customize lappy/pc korang. Adios :)


p/s : Kalau design aku , wallpaper aku akan panggil wallapaper. Walla..!!

 
email
myspace
twitter
deviantart
facebook