Raksasa Comel

header_raksasa

Kat sini aku ade kumpulkan 18 wallpaper yang bermotikan raksasa @ monster yang kiut miut. Memang kiut sehinggakan kalau korang gune buat wallpaper mane-mane desktop pon tetap comel. Untuk download, klik je kat wallpaper yang korang suke. Aku dah resize semua wallpaper ni jadi 1366 x 768 pixel. Tapi jangan risau, kalau buat stretch kat desktop korang pasti tetap kiut :) Ok lah. Selamat mendownload.





wallpaper 01 wallpaper 02 wallpaper 03wallpaper 04 wallpaper 05 wallpaper 06 wallpaper 07 wallpaper 08 wallpaper 09 wallpaper 10 wallpaper 11 wallpaper 12 wallpaper 13 wallpaper 14 wallpaper 15 wallpaper 16 wallpaper 17  wallpaper 18

p/s : ape kate lepas korang download wallpaper-wallpaper ni, korang join group I LOVE MY LAPPY ni & upload gambar desktop korang..
 
sumber imej dan hakmilik sepenuhnya oleh komuniti Deviantart
 
email
myspace
twitter
deviantart
facebook