Stylo Camera Strap Untuk Dijual

stylostrap
Salam Ramadhan semua. Kat sini, aku ade mempromosikan aksesori kamera, “Stylo Strap” yang dijual oleh saudara Mohd Herizat. Contoh item seperti dibawah :



set O set C set F
set M set I set Q
set G set J set L

Harga setiap set strap ni RM 75 (penghantaran percuma). Ada pelbagai corak untuk dipilih. Strap ni double sided printed. Maknenye dua-dua bahagian strap ni ade corak. Pasang jek strap ni kat kamera korang, dah kompom comel terus kamera korang ngan tuan-tuannye sekali :)
Bagi yang berminat, bolehlah hubungi Mohd Merizat dengan lebih lanjut melalui Facebook atau Twitter beliau. Atau boleh juga hubungi beliau secara terus melalui talian 012 2755 593 atau melalui emel mherizat@gmail.com .

Pembayaran melaui Maybank Acc 151306649550, Mohd Herizat Wagimin.
Pembayaran penuh perlu dibayar semasa tempahan bagi memudahkan proses serahan.
Wang akan dikembalikan sekiranya kehabisan stok.

p/s : aku tolong promote jek. ukan aku yang jual. Tapi kalau ade ape-ape nak tnye insyallah aku leh tolong tanyekan tuan empunya :) Sape cepat die dapat. Stok terhad nih.
 
email
myspace
twitter
deviantart
facebook